فرماندهی در گردشگری

مرکز جهانی گردشگری غذا

 

 The Basque Culinary Center
این مرکز مهمترین مرکز تحقیق و پژوهش آشپزی در دنیا است که برنامه های مرتبط با گردشگری غذا را در سازمان جهانی گردشگری حمایت و هدایت می کند. این مرکز در سپتامبر ۲۰۱۱ با ۷ سرآشپز بین المللی آغاز به کار کرد و ۱۰ سرآشپز نیز بر آن نظارت می کنند. این مرکز در اسپانیا قرار دارد. غذا در این مرکز اهرم توسعه اجتماعی-اقتصادی است. این مرکز با کمک دانشگاه Modragon اسپانیا راه اندازی شده است.

مرکز BCC در زمینه تحقیق و نوآوری و تبلیغ در غذا فعالیت می کند و تا کنون ۴ اجلاس جهانی غذا در سازمان جهانی گردشگری توسط این مرکز راه اندازی شده است و اجلاس سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ و یک استارتاپ هم برای اردیبهشت آینده، به همت این مرکز در حال برنامه ریزی است.

بد نیست کمی از گردشگری غذا بدانیم:

نخست ببینیم که چرا از اصطلاح Gastronomy استفاده می شود نه Food tourism ؟
واقعیت این است که Food Tourism مشخصا به تجربه گردشگر از تست غذا می پردازد اما Gastronomy یعنی هنر لذت بردن از غذا، غذای خوب خوردن و درک رابطه متقابل غذا، محیط و فرهنگ بومی. Gastronomy در واقع یعنی غذا و همه آن چیزهایی که ما را به غذایی خاص مربوط می کند حتا تکنولوژی تولید و پخت و سرو غذا.
اصطلاح دیگری هم در گردشگری وجود دارد به نام Culinary Tourism یا گردشگری طبخ غذا که هدفش طبخ است نه سرو و تست غذا.

و اما گردشگری غذا چگونه می تواند به توسعه پایدار کمک کند؟

📍گردشگری غذا به حفاظت از تنوع زیستی کمک می کند.
📍گردشگری غذا از تداوم جمعیت مناطق روستایی حمایت می کند.
📍گردشگری غذا حافظه آشپزی ملل را تقویت می کند.
📍گردشگری غذا آداب و رسوم اجتماعی را حفظ می کند.

 

منبع: راهبردهای گردشگری

نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن